انواع سیستم های درای وال

انواع سیستم های درای وال

انواع سیستم های ساخت وساز خشک


ديوارهای جداكننده


ديوارهاي جداكننده، ديوارهاي غير باربري هستند كه براي تقسيم فضاهاي داخلي ساختمان استفاده مي شوند.


اين ساختارها شامل قاب های فولادي سبک ساخته شده با مقاطع  U  و C بوده كه صفحات روكش دار گچي در يک يا چند لايه، به وسيله پيچ مخصوص بر روي آن ها نصب مي شوند. درزهاي بين اين صفحات به وسيله نوار و بتونه مخصوص درزگيري شده و بدين ترتيب سطحي يکپارچه حاصل مي شود. سطح به دست آمده، پس از آماده سازی به وسيله ماستيک داراي قابليت اجرای رنگ، كاغذ ديواری، كاشي و پوشش های ديگر مي باشد.


فضاي خالي داخل ديوار، امکان استفاده از انواع عايق حرارتي و صوتي را فراهم نموده و بدين ترتيب امکان انتخاب و دستيابي به كميت های مرتبط با فيزيک ساختمان (مانند عملکرد صوتي، عملکرد حرارتي و رفتار جداره در برابر حريق) را ميسر مي سازد.


توضیحات بیشتر


ديوارهای پوششی


ديوارهاي پوششي، يک روش سريع و كارآمد جهت بازسازي ديوارهاي فرسوده (بدون ايجاد هي چگونه تخريب)، پوشش ديوارهاي بنّايي جديد (نازک كاري) و بهسازي حرارتي و صوتي ساختمان ها مي باشد. ديوارهای پوششی در دو نوع با و يا بدون سازه قابل اجرا می باشند كه در نوع بدون سازه آن، يک لايه صفحه روكش دار گچي يا صفحه مركب(صفحات گچي پوشش شده با لايه عايق) به وسيله چسب خميري مخصوصي به نام پرلفيکس مستقيماً به ديوار زمينه متصل مي شوند.


در ديوارهای پوششی با سازه نيز صفحات روكش دار گچي بر روي يک زيرسازي فلزي (متصل به ديوار زمينه يا مستقل از آن) پيچ مي‌شوند. درزهاي ميان صفحات به وسيله نوار و بتونه مخصوص درزگيري شده و بدين ترتيب سطحي يکپارچه و بدون درز حاصل خواهد شد كه داراي قابليت رنگ آميزي (بلافاصله پس از خشک شدن بتونه و اجرای ماستيک)، اجراي كاغذ ديواري، كاشي و پوشش های ديگر مي باشد. 


توضیحات  بیشتر


سقف های كاذب يکپارچه


سقف های كاذب، سقف های سبکي هستند كه به واسطه توليد صنعتي، داراي مشخصات فني استاندارد بوده و جايگزين بسيار مناسبي براي سقف های كاذب غير استاندارد ساخته شده با رابيتس و گچ مي باشند. اين ساختار شامل زيرسازي فولادي سبک (متصل به سقف اصلي) بوده كه صفحات روك شدار گچي در يک يا چند لايه، به وسيله پيچ مخصوص بر روي آن ها نصب مي‌شوند. درزهاي ميان اين صفحات به وسيله نوار و بتونه مخصوص درزگيري شده و بدين ترتيب سطحي يکپارچه و بدون درز حاصل مي شود كه داراي قابليت رنگ آميزي (بلافاصله پس از خشک شدن بتونه و اجرای ماستيک) مي باشد. فضاي خالي پشت سقف كاذب، امکان استفاده از انواع عايق حرارتي و صوتي را فراهم نموده و عبور و دسترسي به تأسيسات الکتريکي و مکانيکي را ميسر مي سازد. از ديگر مزيت های سيستم سقف های كاذب می توان به انعطاف معماري بالا و ساخت سقف های معلق تزييني (دكوراتيو) و عدم نياز به پيش بيني آويز (همانند سقف های كاذب با مصالح بنايی) اشاره نمود.



توضیحات بیشتر


سقف های كاذب مشبک


سقف های كاذب مشبک از شبکه سازه های سپری و تايل های گچی و يا فلزی تشکيل می شوند. شبکه مذكور به وسيله آويزهای قابل تنظيم به سقف اصلی متصل گرديده و سپس تايل ها درون اين شبکه قرار می‌گيرند. نصب سريع، سهولت دسترسي به فضای تاسيساتی پشت سقف كاذب، تعمير و نگهداری آسان از جمله ويژگی های اين ساختار می باشند. اين نوع سقف را مي‌توان به تنهايي يا به صورت تركيبي با سقف كاذب يکپارچه اجرا نمود.



توضیحات بیشتر


پوشش های محافظ تیر و ستون


يکی از نقاط ضعف مهم سازه های فولادی، مقاومت كم آن ها در برابر حريق می باشد، به طوری كه در فاصله زمانی كوتاهی پس از وقوع حريق، ممکن است چنين ساختمان هايی دچار ناپايداری و فروپاشی كامل شوند. مطابق با مقررات و استانداردهای ملی، سازه های فولادی بايد برای مدت زمان معينی در مقابل حريق مقاوم سازی شوند. يکی از كاربردهای صفحات مقاوم در برابر حريق (FR) و صفحات مقاوم در برابر حريق و رطوبت (FM) حفاظت سازه های فولادی از طريق پوشش تيرها و ستون ها است. در اين ساختار، يک زيرسازی فلزی سبک در پيرامون تيرها و ستون ها اجرا شده كه صفحات گچی بر روی اين زيرسازی نصب می شوند. بدين ترتيب پوششی از صفحات مقاوم در برابر حريق، اجزای سازه ای را احاطه نموده كه می تواند مقاومتی تا 120 دقيقه برای تيرها و 180 دقيقه برای ستون ها ايجاد نمايد.



توضیحات بیشتر


سیستم های داخلی و خارجی  AQUAPANEL


فناوری صفحات مسلح سیمانی (AQUAPANEL) باعث تحول در صنعت ساختمان گردیده است. مقاومت بسیار بالای این پنل ها در برابر آب موجب شده است که این پنل ها به راحتی در فضاهای مرطوب داخلی (همچون حمام، سرویس های بهداشتی، استخرها، آشپزخانه های صنعتی) و نیز فضاهای خارجی نظیر نما و پوشش سقف های کاذب در معرض رطوبت مورد استفاده قرار گیرند. همچنین از این سیستم ها می توان به عنوان دیوار پوششی در بازسازی نمای ساختمان های قدیمی و بهسازی توامان حرارتی و صوتی آن ها استفاده نمود. ساختارهای ایجاد شده علاوه بر ایمنی در برابر زلزله، 100 %  در برابر آّب و رطوبت مقاوم می باشند، فاقد الیاف سلولزی و مقاوم در برابر قارچ و کپک، گسیختگی و تورم و غیرقابل اشتعال می باشد.



سیستم خارجی (EX (GUARD 


مقاومت بالای این صفحات در برابر اکثر شرایط آب و هوایی موجب شده است که این صفحات در فضاهای خارجی مانند نمای ساختمان به طور مستقیم به مدت 6 الی 12 ماه و غیر مستقیم به طور دائم مورد استفاده قرار گیرند. انواع ساختارهای قابل اجرا با این صفحات شامل دیوار خارجی گاردکس همراه با اجرای ETICS بر روی آن، دیوار پوششی خارجی گاردکس همراه با اجرای ETICS بر روی آن و نیز دیوار خارجی گاردکس با اجرای نمای ثانویه می باشد.



سیستم های داخلی Diamant


برای دستیابی به مشخصاتی همچون عایق بندی صوتی بالا، مقاومت در برابر حریق، مقاومت در برابر رطوبت و مقاومت مکانیکی بالا در دیوارها، استفاده از این پنل ها بهترین گزینه می باشد. همچنین اجرای دیوارهای ضد سرقت، ضد گلوله و دیوار با ارتفاع بالا، به راحتی امکان پذیر خواهد بود. از این پنل ها در سقف های کاذب یکپارچه نیز استفاده می شود، که امکان اتصال بارهای سنگین تر نسبت به سقف کاذب با پنل های معمولی را دارا می باشد.



سیستم های داخلی CLEANEO


اکثر ما 80 % ساعت شبانه روز را در محیط های بسته داخل ساختمان به سر می بریم. همچنین در ساختمان های دولتی، اداری، مدارس، مراکز خرید، رستوران ها هتل ها به دلیل الزامات مربوط به صرفه جویی انرژی و بسته بودن پوسته ساختمان ها، تهویه هوا به درستی صورت نمی گیرد که این امر باعث به حداقل رسیدن تبادل هوای محیط با هوای تازه، افت سریع کیفیت هوا می گردد. از سوی دیگر لوازم درون ساختمان ها، پوشش رنگ دیوارها وسقف ها، کف سازی، استفاده از انواع مواد شوینده شیمیایی وخوشبو کننده و استعمال دخانیات، دستگاه های پرینتر، کپی ومانیتورها از منابع انتشار انواع بخار گازهای مضر در محیط داخلی ساختمان‌ها می باشند.



سیستم های پوششی مقاوم در برابر حریق VERMIPLASTER


اجرای پوشش های مقاوم در برابر حریق از متداول ترین روش های  محافظت سازه در زمینه مهندسی حریق به شمار می آید. در این روش عمدتا ستون ها و تیرهای اصلی جهت عایق سازی قاب های سازه ای مورد تقویت قرار می گیرند.


سطوح دیوارها، سقف وکف از دیگر موارد در مقاوم سازی غیرعامل در مقابل حریق می باشند که در موارد خاصی  مورد عایق سازی قرار می گیرند. سابقه استفاده از پوشش های معدنی جهت محافظت در برابر حریق در جهان به بیش از 50 سال و در ایران به بیش از 2 دهه می رسد. این مواد به صورت پاششی اجرا می گردند ودارای ظاهری مانند کنیتکس می باشند. این پوشش ها به دلیل اطمینان از صحت عملکرد و دقت اجرا، یکی از مناسب ترین روش های مقاوم سازی در برابر حریق می باشند. از جمله مزایای استفاده از روش پاششی با استفاده از ورمیپلستر عبارتند از: محافظت از اشکال پیچیده در برابر حریق، وزن کم، حفظ و نگهداری خواص خود درتمام چرخه عمر یک ساختمان بدون تجدید،نصب بسیار سریع و آسان توسط دستگاه در سطوح افقی وعمودی، چسبندگی بسیار خوب به فولاد وبتن، پرت کم، بدون نیاز به آستر یا پرایمر، محافظت در برابر حریق از 30 الی 120 دقیقه.



توضیحات بیشتر

تاریخ درج مقاله : 1399/11/02 - تعداد بازدید : 0